Видеонаблюдение

СОД Спартак предлага проектиране и изграждане на цялостни системи за видеонаблюдение. Видеонаблюдението е основна част от изграждането на съвременните сгради. Чрез системите за видеонаблюдение може да се осъществява непрекъснат контрол и охрана, осигуряващи Вашето спокойствие и безопасност.
Проектът на системите за видеонаблюдение е ключов елемент за постигане на желаните цели и висока степен на ефективност. Правилният подбор на техническите средства за видеонаблюдение като камери, обективи, DVR система, технология (конвенционална или мегапикселова) са в основата за успешна реализация на проекта. Много от системите могат да се свържат в мрежа, което позволява да се наблюдава обекта или периметъра му отдалечено през интернет. Според параметрите на софтуера и DVR платката са възможни запис на видео и аудио сигнал в реално време, наблюдение през WEB, търсене и възпроизвеждане на записи, отдалечено преглеждане на записи(по интернет), известяване за дадено събитие чрез SMS и е-mail и много други функции.
Качествено проектираната и изградена система, изисква добър екип от проектанти и техници.
Нашият екип от от специалисти ще Ви предложи най-добрия проект, изграден според Вашите нужди и предпочитания, както и последваща абонаментна техническа поддръжка и контрол.

Поръчай сега на телефон 052 65 77 65

Услуги

ФИЗИЧЕСКА ОХРАНА
Физическата охрана се осъществява от високо квалифицирани охранителни звена, съобразени с изискванията на МВР и европейските стандарти.

СОД ЗА ДОМА
24-часовото наблюдение се осъществява чрез сигнално-охранителна система, известяваща система и предавателно устройство, монтирани в обекта.

СОД ЗА ОФИСА
При получаване на алармен сигнал дежурният диспечер незабавно изпраща патрулиращ екип на адреса на охранявания обект.

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ
Системата е свързана с охранителната система (СОТ). При възникване на алармен сигнал, посредством видео системата се получава и визуализация на обекта.