СОД за обект

Една от услугите, в които е специализирана фирмата е охраната на търговски обекти, офиси и промишлени сгради. Сигурността и охраната на вашата собственост е наша мисия - 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Професионализма на нашите специалисти и качеството на техниката, гарантират сигурността на Вашият обекти.
Нашите специалисти изграждат цялостна система, която обхваща всички възможни начини за посегателство върху Вашето имущество. Наблюдението се осъществява чрез сигнално-охранителна, известителна система, монтирана в обекта. Радиопредавателно устройство осъществява предаването на сигналите от СОТ системата към диспечерския център за 24-часово наблюдение.
При получаване на сигнал за алармено събитие, дежурния диспечер изпраща незабавно на адреса патрулиращ екип за защита на охранявания обект. Спартак ООД разполага със солиден собствен автопарк и обучени екипи, които се грижат за Вашето спокойствие. Патрулите са  разположени денонощно на територията на града в позиции подходящи за бързо реагиране на получения сигнал.
Спартак ООД  предлага изготвяне на оферта съгласно спецификата на обекта и Вашите изискванията, както и оптимизиране и разширение на съществуващи охранителни системи.

Поръчай сега на телефон 052 65 77 65

или попълни формата за контакт

Услуги

ФИЗИЧЕСКА ОХРАНА
Физическата охрана се осъществява от високо квалифицирани охранителни звена, съобразени с изискванията на МВР и европейските стандарти.

СОД ЗА ДОМА
24-часовото наблюдение се осъществява чрез сигнално-охранителна система, известяваща система и предавателно устройство, монтирани в обекта.

СОД ЗА ОФИСА
При получаване на алармен сигнал дежурният диспечер незабавно изпраща патрулиращ екип на адреса на охранявания обект.

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ
Системата е свързана с охранителната система (СОТ). При възникване на алармен сигнал, посредством видео системата се получава и визуализация на обекта.