СОД за дома

Спартак ООД се грижи за сигурността на Вашия дом. Изграждаме цялостна система, която обхваща всички възможни начини за посегателство върху Вашето имущество. Охраната се осъществява чрез сигнално-охранителна, известителна система, монтирана в обекта. Радиопредавателно устройство осъществява предаването на сигналите от СОТ системата към диспечерския център за 24-часово наблюдение.
При получаване на сигнал за алармено събитие, дежурния диспечер изпраща незабавно на адреса патрулиращ екип за защита на охранявания обект. Спартак ООД разполага със солиден собствен автопарк и обучени екипи, които се грижат за Вашето спокойствие. Патрулите са  разположени денонощно на територията на града в позиции подходящи за бързо реагиране на получения сигнал.
Спартак ООД  предлага изготвяне на оферта съгласно спецификата на обекта и изискванията на клиента, както и оптимизиране и разширение на съществуващи охранителни системи.

Поръчай сега на телефон 052 65 77 65

или попълни формата за контакт

Услуги

ФИЗИЧЕСКА ОХРАНА
Физическата охрана се осъществява от високо квалифицирани охранителни звена, съобразени с изискванията на МВР и европейските стандарти.

СОД ЗА ДОМА
24-часовото наблюдение се осъществява чрез сигнално-охранителна система, известяваща система и предавателно устройство, монтирани в обекта.

СОД ЗА ОФИСА
При получаване на алармен сигнал дежурният диспечер незабавно изпраща патрулиращ екип на адреса на охранявания обект.

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ
Системата е свързана с охранителната система (СОТ). При възникване на алармен сигнал, посредством видео системата се получава и визуализация на обекта.