За нас

Спартак ООД е създадена през 2006 г. Специализирана е в областта на охранителната дейност, която се осъществява в съответствие с изискванията на  Закона за частна охранителна дейност: охрана на имуществото на физически или юридически лица; охрана на мероприятия; охрана на ценни пратки и товари. Фирмата е лицензирана съгласно действащото законодателство в Република България за територията на цялата страна.
Спартак ООД се стреми да бъде лидер в бранша за сигурност, предлагайки високо качество на предлаганите услуги, системи и решения.

Нашата мисия
Чрез професионализма на предлаганите от нас услуги, да създадем комфорт и сигурност за нашите клиенти. Нашата цел е клиентите ни да живеят в обезопасена среда, да се чувстват свободни и спокойни, докато работят и почиват.
Ние сме ориентирани към удовлетворяване на изискванията и очакванията на клиентите, чрез компетентно изпълнение на поетите ангажименти от страна на всички сътрудници на организацията.
Стремим се към непрекъснато подобряване на предлаганите услуги, чрез:
• Осигуряване на добра квалификация и компетентност на персонала
• Спазване на възприетите в бранша добри практики.
• Стараем се да изпълняваме специфичните изисквания на нашите клиентите

Фирмата отговаря на европейските стандарти за управление на качеството, здравето и безопасността и е сертифицирана по ISO 9001:2015 и ISO 45001:2018.

Пълна информация за политиката и обхватът на Системата за управление на качеството може да откриете тук.

Спартак ООД охранява множество обекти с разнообразен характер – производствени предприятия, болници, офиси, общински обекти, складови бази, паркинги и гаражи, жилищни домове, държавни учреждения и др. Спартак ООД изгражда и поддържа Регионални оперативни центрове в регионите Варна, Шумен и Добрич.

Услуги

ФИЗИЧЕСКА ОХРАНА
Физическата охрана се осъществява от високо квалифицирани охранителни звена, съобразени с изискванията на МВР и европейските стандарти.

СОД ЗА ДОМА
24-часовото наблюдение се осъществява чрез сигнално-охранителна система, известяваща система и предавателно устройство, монтирани в обекта.

СОД ЗА ОФИСА
При получаване на алармен сигнал дежурният диспечер незабавно изпраща патрулиращ екип на адреса на охранявания обект.

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ
Системата е свързана с охранителната система (СОТ). При възникване на алармен сигнал, посредством видео системата се получава и визуализация на обекта.