СОД за обект

Една от услугите, в които е специализирана фирмата е охраната на търговски обекти, офиси и промишлени сгради. Сигурността и охраната на вашата собственост е наша мисия - 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Професионализма на нашите специалисти и качеството на техниката, гарантират сигурността на Вашият обекти.
Нашите специалисти изграждат цялостна система, която обхваща всички възможни начини за посегателство върху Вашето имущество. Наблюдението се осъществява чрез сигнално-охранителна, известителна система, монтирана в обекта. Радиопредавателно устройство осъществява предаването на сигналите от СОТ системата към диспечерския център за 24-часово наблюдение.
При получаване на сигнал за алармено събитие, дежурния диспечер изпраща незабавно на адреса патрулиращ екип за защита на охранявания обект. Спартак ООД разполага със солиден собствен автопарк и обучени екипи, които се грижат за Вашето спокойствие. Патрулите са  разположени денонощно на територията на града в позиции подходящи за бързо реагиране на получения сигнал.
Спартак ООД  предлага изготвяне на оферта съгласно спецификата на обекта и Вашите изискванията, както и оптимизиране и разширение на съществуващи охранителни системи.

Поръчай сега на телефон 052 65 77 65

Услуги

ФИЗИЧЕСКА ОХРАНА
Физическата охрана се осъществява от високо квалифицирани охранителни звена, съобразени с изискванията на МВР и европейските стандарти.

СОД ЗА ДОМА
24-часовото наблюдение се осъществява чрез сигнално-охранителна система, известяваща система и предавателно устройство, монтирани в обекта.

СОД ЗА ОФИСА
При получаване на алармен сигнал дежурният диспечер незабавно изпраща патрулиращ екип на адреса на охранявания обект.

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ
Системата е свързана с охранителната система (СОТ). При възникване на алармен сигнал, посредством видео системата се получава и визуализация на обекта.